Saturday, 21 January 2012

my lovely last brother ever and ever ^.^

adik saya yang ke-7 dan yang terakhir hope betul..
diew sangat chomel kan hehehehe
ddiew lahir pada 24/8/2011
kat hospital besar seremban
budak nie nama dia muhammad khaidir 
tapi saya panggil diew tembam sebab diew bulat
cayewr tak kekadang diew dengar cakap saya umur die baru nak  masuk
5 bulan taw


kelakar kekadang nak marah pown tak jadi sebab diew comel dan sukew gelak besar2..
lovely kan....
tapi kalau da lapar hmm habis la satu rumah nie nak meragam jewr kejewr diew..
soo apew lagi nestum la...
habis dia makan satuh mangkuk cococrunch abang diew punyew nestum habis..
^.^
da makan senyap jewr tapi bagi diew rest la kalau tak muntah adoiyai pening sehh
bau muntah diew
-~.~-
budak kecik macam diew tembam mesti la comel an
puji diew lebih lak..
masa umo diew 2 bulan kesian diew asyik masok hospital jer sampai harituh masok wad 2 hari sebab
penyakit kuning!
sampai mak marah doktor tuh sebab tak reti nak ambik darah tembam nie
gila habis tembam kena cucuk banyak kali kat tangan diew..
kesian kan??
budak baru umo 2 bulan da kenew macam nie.

saba jela..

No comments:

Post a Comment