Saturday, 21 January 2012

naik 3 kilogram bukan 300 gram

sekarang nie kalau da habis sekolah tak kejerw dok kat rumah hmm macam2 boleh jadikan ..
apa jadi??
melantak la kan..
bukan hobi tapi kalau da laparharus makan kan except kalau puasa an
menahan diri dari kelaparan.
duduk kat rumah masak sesedap mungkin untuk family makan tengah hari dan malam
kalau rajin buat makan petang..
mana tidak nya
kata nak diet tak jadi sebab makanan sedap tapi nasihat untuk aku sendiri dan juga untuk teladan kekawan semua tak baik biasakan diri kita dengan semua makanan yang biasa kita makan 
terutamanya makanan berkuah dan bertumis membangkitkan rasa selera kita dengan bau wangi tumisan..
ape pown tak boleh..
..
memang sedap kan pandang jewr da terliur da..=P''
..

tips aku sebelum makan,, makan buah-buahan bukan lepas makan baru makan buah itu pandangan barat taw kita ikut pandangan timur tengah..

<3<3<3<3<3

badan sihat otak cerdas
baik punyew..=)

2 comments:

  1. jom la same2 diet.. huhu

    btw, bw kat sini.. jemput ke blog Zam ('',)

    ReplyDelete