Monday, 30 January 2012

semasa di port dickson...seronok taw

25 jun 2011 

best pergi pd ngan kekawan time uh teringat jer bila bosan
haih
bilalah dapt pergi lagi ngan korang semua..??
bakar arang tak hidop2
macam2 cara nk hidop an api uh
1.amik minyak moto budak2 nie..
2.jumpew selipar at manewr bawak situ p bakar tak nyala2 api uh...hahaha sengal
kayu la ranting la

last2 pakai minyak tanah jewr..
arang sebesar alam hahaahah
kelakar betol sampai nak menyumpah jerw bakar arang tuh...
 buat aper kitorang bakar arang tuh nak bakar orang yg lalu lalang kat situh..
haih mana ada la nak bakar bbq la..

saba jewla!!

apew stail la tapi memang best sebab dapat pengalaman cam gini..^.^

look our cooking..


thanks to my friend jenap potong ayam uh perap ayam uh...hahaha

amir lak bawak spegetti sedap gilew...
hahahaha
takdew gmbar spegetti lak..
hahaha
pas masak apewr lagi mandi la kalau da tepi pantai cam gituh tapi tak ramai join mandi manda..

bnyk ambik gambar adelahh

bincang dan bincang tentang api..
betol kewr tidak aku nie..V^.^

amir hamboi bergambar..

bersama tikar terbangnya..
yekewr diew punyew..

haih sabar yew cik wanie tunggu turn..
yela tuh

tak taw nk caption apew gambar nieh..

hahahah poyo gambar nie...
sory Vo.o

turn makan..mukewr troll jerw sakai aku..


 ada banyak gambar tapi tak edit lagih..^.^

thanks to meor and jenap sebab nie semua plan diewang..
and to all my frenz here..


nak repeat tak taw la..


No comments:

Post a Comment