Tuesday, 1 May 2012

warghhh da lama kita tak borak kat sini..♥

ececece...
selamat datang kat blog kita yang simple gila nie...

HAHAHA
SEBAB KITA SEDAR KITA TAK TAHU NAK EDIT LEBIH BLOG NI

hari nie kita nak citer apa da jadik selama aku menghilang dari blog
sebab aku tak taw nak naip pew kat blog nie..

hari sabtuh lepas means 28 haribulan 4 tahun 2012
kita ada ujian medsi
ada yang ta taw medsi tuh apa..
MEdSI uhh ujian untuk lepasan stpm dengan diploma sambung pendidikan

masa nak tunggu ujian uhh ingat senang jew ujian uhh
lepas uhh kawan ada beli buku nengok contoh soklan ea..

amek kau
laissez faire
aku da tak ingat apa benda uhh??
last2 kawan aku explain kat kitawang yang lfm uhh tak adil.
ooo
dengar soklan lain gila kemain cuak nak jawab ujian uhh..
ada ramai gak la kawan2 amek ujian uhh
nak jadik cikgu pun kena amik ujian aw lepas tuh da lulus ujian p sambung temuduga

masa exam uhh hati nie asyik pikirkan tuhan jewp..
yelah neves kot..
da la kalau ada rujukan tak per gak
nie tak
tapi ujian die tak susuah tak senang gak la sebab banyaknya cuma tanya kita..
1 jam 300 soklan tapi ada budak da keluar awal 30 minit da siap..
waaaaa~~
kita kat kaki bukit lagi dia da sampai ke bulan..
waaa~~
dah tuhh jawab jewla tak nak pedulikan diewang..
tapi soklan dia uhh kebanyakan jawab 'ya'
haishh acano uhh??
penat jugak nak sampai uji ketahanan emosi lagih...

#####
hope temuduga nanti tak susah macam kat dalam buku...
banyak akta,rang,dasar pendidikan nak dibaca,..
da la uhh buku orang aku pinjam..
bila nak fotostate nie......

ok kita harap kita lepas ujian uhh dan kita harap dan berdoa nanti interview pun lepas..
♥♥♥

No comments:

Post a Comment