Monday, 24 September 2012

adakah??





hummm pasal facebook merenganggkan hubungan sesama manusia
antara suami isteri .antara adikberadik antara kekasih antara tunang..
dan sepasang yang sama erti dengan nya..
selalu online time kerja rumah kena buat samoai abaikan tanggungjawabnya terhadap anak2 dan suami entah laki ea kenyang tengok si isteri duk khusyuk beronline tutup bila puas and bosan
anak2 lapar..kot ya pun si isteri nie penagih facebook pergi la buat apa yang patut orang lain pun online jugak tapi takde la sampai tahap anak2 and laki kebulur nak makan baju kain seluar nak pakai busuk segalanya...
untuk si suami kalau addited ngan fb jangan la lupa tanggungjawab anda terhadap keluarga dan agama...
ustad idrus pun online jugak ...
jangan la abaikan tanggungjawab uhh..
lagih satuh bila si isteri nak perhatian sisuami lak dok sibuk usha tang lain kat facebook uhh nak berkenalan ngan orang lain baik si suami tuh lupakan hajat nanti ada rumah terbakar dek kemarahan si isteri..
haih kalau bercinta kalau boleh friend tuh kan awek nak kawan ngan kawan laki jewr tanak yang perempuan...
tanak jeles latuh...
hahahahha
baik kaw tak payah pakai facebook ..
haihh yang laki or perempuan plezz lahhh kalkau dah sayangkan pasangan ea plezz larhhh jaga perasaan pasangan anda..
bila die wall kaw like jer..
yang lain kemain kaw mengomen
alahai macam tak best jer kan kalau orang buat kat korang macam tuh balik..
kalau adik beradik..
emm setakat nie.kat twitter jer famous gadoh perang taip...!!
macam2...


plezz la guna la medium yang ada sekarang nie sebagai mempertahankan hubungan bukan nak MERENGGANGKAN LAGIH
OK...


No comments:

Post a Comment