Wednesday, 25 January 2012

saya penat maaf sangat2..

aku taip semua nie sebab apewr yang yang aku rasa sekarang malas
malas sebab nak buat itu ini
malas sebab tak der workship
malas sebab nak faham orang lain jerw 
nak fikir aku selfish fikirlah ada aku kesah
tapi ada korang semua fikir dan kisah aku buat apa sebelum nie..
memang aku beria2 nak buat bendew tuh tapi kalau takdewr workship tak nama macam syok sowang
kewr??
bila aku tanya yang respon muka yang sama ,mana yang lain??
kang kalau main buat cakap itu ini..
soo aku nak pusing..
korang pulak yang arranged boleh???
bia aku follow back boleh..??

maaf sangat eh apa yang aku post nie sebab aku tak taw nak cakap kat saper soo kira nie aku cakap kat korang semua la heh bia semua tahu...
apew feel skang..??
annoying an??



sorry no workship no party k.bye..

2 comments:

  1. sabr ye dik..insyALLAH t sume akn ok..=))

    ReplyDelete
  2. thanks sis.....T^T sedey jadik camnie
    rasa tak dihargai pown ader..

    ReplyDelete